Tarieven Jeugdgolf

Om golf aantrekkelijk te maken en te houden voor de jeugd hebben Golfpark Wilnis BV, Golfclub Veldzijde en de golfprofessionals hun krachten gebundeld en een attractief totaalpakket samengesteld. Wij hopen hiermee ook veel nieuwe jeugdleden aan te kunnen trekken.

Het totaalpakket voor de jeugd er als volgt uitzien:
–          Speelrecht Par 3 en grote baan.
–          Contributie Golfclub Veldzijde.
–          ca. 30 lessen op zondagochtend. het aanvangstijdstip is afhankelijk van de groep waarin het jeugdlid is ingedeeld.

Van deze 30 lessen zullen er ca. 24 in groepsverband gegeven worden (drivingrange en overige oefenfaciliteiten). De overige lessen vinden plaats tijdens wedstrijden en evenementen voor de jeugd. Hierbij zal de pro aanwezig zijn om in de baan begeleiding en tips te geven. De lessen zullen gelijkmatiger over het jaar verdeeld worden zodat er ook in de zomervakantie lessen gegeven worden. Niemand is immers 8 weken met vakantie.
De benodigde driving range ballen voor alle lessen zijn in de prijs inbegrepen. Tevens is er de mogelijkheid om in clubverband NGF competitie te spelen.

Afhankelijk van de groepsgrootte zal de les door een pro gegeven worden al dan niet m.b.v. een jeugdcoach (dit zijn ouders van jeugdleden die de NGF cursus jeugdcoach hebben gevolgd) of stagiair van de pro.

Afhankelijk van de leeftijd van het jeugdlid zullen voor 2017 de volgende tarieven gaan gelden:

1.       Totaalpakket voor jeugdleden t/m 13 jaar (was 12 jaar) € 302,-
2.       Totaalpakket voor jeugdleden van 14 t/m 21 jaar € 403,-
3.       Jeugdspeelrecht t/m 13 jaar (was 12 jaar)  € 196,-*
4.       Jeugdspeelrecht 14 t/m 21 jaar € 357,-*
*Geen deelname aan lessen in clubverband zoals hierboven in het totaalpakket beschreven.

Het totaalpakket zal gedurende een proefperiode van 3 jaar worden aangeboden, waarbij het jaarlijks geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd zal worden.

Tevens biedt Golfpark Wilnis kinderen die met golfen willen beginnen maar nog niet zeker zijn of dit dé sport is die ze willen beoefenen de mogelijkheid om gedurende een half jaar deel te nemen aan de golflessen. De kosten voor dit proeflidmaatschap bedragen slechts € 100,– . Besluit uw kind om na deze proefperiode lid te worden, dan worden de kosten van het totaalpakket zoals hiervoor genoemd naar rato in rekening gebracht voor de resterende periode van het kalenderjaar.

Wij hopen hiermee de kwaliteit van de lessen en clubactiviteiten naar een hoger niveau te tillen, daarbij is de hulp van enthousiaste ouders natuurlijk onontbeerlijk. Het zou dan ook fijn zijn als u zich geroepen voelt om de jeugdcommissie een enkele keer te ondersteunen bij alle activiteiten die zij voor uw kind(eren) organiseert. Voor meer informatie of om u aan te melden om te helpen kunt u een mail sturen naar jeugdcommissie@golfclubveldzijde.nl of u spreekt op de club gewoon iemand van de jeugdcommissie aan.

Mocht nog niet uw hele gezin golfen, dan biedt Golfpark Wilnis BV u de mogelijkheid om tegen zeer aantrekkelijke tarieven te (leren) golfen. Hiervoor komen er twee familiepakketten:

1.       Familiepakket Par 3 baan voor  € 1.047,- *
Hiervoor krijgen twee ouders en max. twee kinderen een speelrecht op de Par 3 baan. Tevens is het totaalpakket zoals hiervoor beschreven voor max. twee kinderen hierbij inbegrepen.

2.       Familiepakket Grote baan voor  € 2.093,-* (excl. eenmalig inschrijfgeld)
Hiervoor krijgen twee ouders en max. twee kinderen een speelrecht op de grote baan. Tevens is het totaalpakket zoals hiervoor beschreven voor max. twee kinderen hierbij inbegrepen.

*Inclusief contributie Golfclub Veldzijde.

Voor meer informatie over de familiepakketten of het proeflidmaatschap kunt u contact opnemen met Tom Blasse van Golfpark Wilnis. Tel. 0297-281143 of per mail: tom@golfparkwilnis.nl