Dit jaar wordt er geen Wilnis Open gespeeld. In plaats hiervan komt er op tweede pinksterdag (5 juni) een Wilnis Welkom toernooi.
Inschrijven is binnenkort mogelijk.

 

 

 

Onderstaand vindt u de uitslagen van het Wilnis open 2016.

Heren 0-10,0 Bruto Strokeplay
1 Ayrton vd Reest 81
2 Charles Tordoir 83
3 Martin Zwemmer 84
Longest Robert Ijntema
Neary Eef vd Brink
Dames 10,1-28,0 Stableford
1 Diana van der Wens 37
2 Regine Manders 33
3 Anita Kooijman 32
Longest Diana van der Wens
Neary Alie de Jong
Heren 10,1-28,0 Stableford
1 Marc Jordan 40
2 Lucas Lina 39
3 Peter de Haas 39
Longest Ed Petersen
Neary Ronald Valkenburg
Winnaars_WOG_2016

Vlnr, Alie de Jong, Lucas Lina, Ayrton vd Reest, Peter de Haas, Diana vd Wens (Utrecht), Robert IJntema (Breukelen), Regina Manders, Charles Tordoir, Marc Jordan (Mijdrecht), Martin Zwemmer, Ed Petersen, Ronald Valkenburg.

Onderstaand vindt u de uitslagen van het Wilnis open 2015.

Cat 1 Hcp 0-10

1 Robin van Deutekom 77
2 Dennis Teurlings 80
3 Eef van de Brink 82
Longest Mark Weitjens
Neary Berend ‘t Hoen

Cat II  Hcp 10,1-25 heren

1 Willem Roelen 37
2 Bart van Ulden 33
3 Roland Hilterman 33
Longest Patrick Klein Breteler
Neary Roland Hilterman

Cat II  Hcp 10,1-25 dames

1 Martien Reddingius 36
2 Ilse van Selm 31
3 Diana van der Wens 28
Longest Martien Reddingius
Neary Martien Reddingius

 

20150620_150456
v.l.n.r. Eef van de Brink, Dennis Teurlings, Ilse van Selm, Martien Reddingius, Robin van Deutekom, Willem Roelen en Bart van Ulden

2e Wilnis Open golftoernooi bij Golfclub Veldzijde en Golfpark Wilnis

Zaterdag 20 juni werd voor de 2e maal het Wilnis Open gespeeld op Golfpark Wilnis. Dit is een golftoernooi voor gevorderde golfers boven de 21 jaar. In samenwerking met Golfclub Veldzijde organiseert Golfpark Wilnis BV dit toernooi op haar 18 holes baan. Vele spelers uit de hele regio hadden dan ook ingeschreven voor dit toernooi. Er werd gespeeld in 2 handicapklassen: bruto strokeplay voor spelers met een handicap tot 10.0 en een stablefordwedstrijd voor spelers met een handicap van 10.1 tot 25.0.  Het was prima weer om te golfen en de baan was in een topconditie.

De deelnemers waren zonder uitzondering zeer enthousiast over het toernooi en de fantastische baan in het groene hart van de regio. Vanuit Golfclub Veldzijde hebben vrijwilligers de wedstrijd georganiseerd om de golfbaan en de vereniging bij spelers die geen lid zijn bekender te maken.

De geonduleerde 18 holes baan aan de Bovendijk in Wilnis bewees haar kwaliteiten en bleek lastiger te bespelen dan gedacht. De meeste spelers hadden nogal moeite om goede scores neer te zetten. Dat maakte de sfeer er gelukkig niet minder om en na afloop van de wedstrijd was het nog lang nagenieten op het grote terras bij het clubhuis.

De strijd voor de beste spelers in de laagste klasse (strokeplay) was spannend. Met 77 slagen werd Robin van Deutekom winnaar van het toernooi. De tweede plaats was voor Dennis Teurlings en Eef van de Brink werd derde.

De stablefordwedstrijd was minstens zo spannend. Bij de dames wist uiteindelijk Martien Reddingius met 36 punten als eerste te eindigen, gevolgd door Ilse van Selm met 31 punten en Diana van der Wens werd derde met 28 punten. De strijd bij de heren werd uiteindelijk gewonnen door Willem Roelen met 37 punten, gevolgd door Bart van Ulden en Roland Hiltermann, elk met 33 punten.

Uitslagen Wilnis open 2014

Klik hier voor de foto’s van het Wilnis open 2014

Heren 0-10,0 Bruto Strokeplay
1 Berend ‘t Hoen 82
2 Eef van den Brink 83
3 Mark Weitjens 84
Neary Erik van de klippe

 

Dames 10,1-25,0 Stableford
1 Floos Coers 37
2 Diana van der Wens 33

 

Heren 10,1-25,0 Stableford
1 Cobus Kneefel 36
2 Micha Verhagen 34
3 Den van Dijk 34
Longest Ivo Huissen
Neary Jacques Maas
Wilnis Open - 2014 - winnaars

Zaterdag 21 juni werd voor de 1e maal het Wilnis Open gespeeld. Dit is een nieuw golf toernooi voor gevorderde golfers boven de 21 jaar. In samenwerking met Golfclub Veldzijde organiseert Golfpark Wilnis BV dit toernooi op haar prachtige nieuwe 18 holes baan. Een flink veld spelers uit de hele regio hadden dan ook ingeschreven voor dit toernooi. Er werd gespeeld in 2 handicap klassen: Bruto Strokeplay voor spelers met een handicap tot 10.0 en een Stableford wedstrijd voor spelers met een handicap van 10.1 tot 25.0. Het was geweldig golf weer en de baan was door de greenkeepers goed geprepareerd.

De deelnemers waren zonder uitzondering zeer enthousiast over het toernooi en de fantastische baan in het groene hart van de regio. De in de afgelopen jaren gerenoveerde en uitgebreide 18 holes baan aan de Bovendijk bewees haar kwaliteiten en leek eenvoudiger dan het werkelijk is. De meeste spelers hadden nog flinke moeite om hele goede scores neer te zetten. Dat maakte de sfeer er gelukkig niet minder om en na afloop van de wedstrijd was het nog lang nagenieten op het grote terras bij het clubhuis.

De strijd in de laagste klasse (Strokeplay) was spannend. De nummers 1 t/m 3 lagen uiteindelijk maar 1 slag van elkaar, wat bewijst dat er stevige strijd aan voorafgegaan is. Berend ’t Hoen en Mark Weitjens moesten op hole 18 nog de scores delen, maar Berend wist door een paar sublieme slagen Mark af te troeven en werd terecht de 1e winnaar van het Wilnis Open. De 2e plaats was voor Eef van den Brink en Mark Weitjens werd derde. De Stableford wedstrijd was minstens zo spannend. Bij de dames wist uiteindelijk Floos Coers met 37 punten zich winnaar te noemen, gevolgd door Diana van der Wens met 33 punten. De strijd bij de Heren werd uiteindelijk gewonnen door Cobus Kneefel met 36 punten, gevolgd door Micha Verhagen en Den van Dijk, elk met 34 punten. Het was een prachtig begin van een nieuw toernooi, dat naar het zich laat aanzien volgend jaar zeker een vervolg zal krijgen. Met dank aan de hoofdsponsor Wouter Kool.

 

Laatste nieuws