Wilt u lid worden?

Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Golf spelen in clubverband; daar geloven wij in. Voor beginners en gevorderden, golffanaten en mensen die beperkt tijd hebben voor de golfsport, voor jong en oud. Als lid van onze vereniging kunt u meedoen aan wedstrijden en andere leden ontmoeten voor een rondje golf. Ook wordt u uitgenodigd voor de activiteiten die de vereniging organiseert, ontvangt u  het clubblad en kunt u een starttijd eerder boeken dan gastspelers. Golfclub Veldzijde wordt door nieuwe leden als gastvrij, gezellig en toegankelijk genoemd. Overtuigd? Stuur dan het ingevulde inschrijfformulier naar onderstaand adres.

Lid worden van Golfclub Veldzijde kan alleen in combinatie met het verkrijgen van een speelrecht van Golfpark Wilnis om ook te kunnen spelen op een van de banen in Wilnis.

Meer informatie?

Informatie over de lidmaatschapstarieven kunt u vinden op : Tarieven – Golfpark Wilnis
Wilt u meer weten over wat onze vereniging te bieden heeft? Dan kunt u contact opnemen met nlc@golfclubveldzijde.nl

Het aanmeldingsformulier kunt u hieronder downloaden of is in het clubhuis af te halen.

Downloaden

Indien u al in het bezit bent van een GVB, Golfpaspoort of  Clubhandicap wilt u een kopie hiervan bijvoegen?

Deze kan vervolgens verstuurd worden naar:

Golfpark Wilnis BV
Bovendijk 16-a
3648 NM Wilnis
of email naar golf@golfparkwilnis.nl

Voor overige lidmaatschapsinformatie kunt u gebruik maken van het onderstaande contactformulier:

Uw voornaam*

Uw achternaam*