Spelen op Samenwerkende Golfbanen in Nederland

Sinds de oprichting maakt Golfpark Wilnis deel uit van de SGNL, Samenwerkende Golfbanen Nederland. Dit samenwerkingsverband tussen golfbanen biedt alle leden van de aangesloten banen voordelige greenfee tarieven en landelijke speelmogelijkheden om zodoende de waarde van het lidmaatschap te vergroten.
Als lid van een van de aangesloten golfbanen kunt u dus voor een extra voordelig greenfeetarief op een van de aangesloten banen spelen. Het greenfeetarief is € 37,50 op alle dagen van de week, dus ook in het weekend.

U kunt zelf uw tee-time reserveren bij de deelnemende golfbanen, u moet wel rekening houden met de hieronder staande  voorwaarden.

De deelnemende banen zijn:
Leeuwarder Golfclub De Groene Ster te Leeuwarden
Golfclub De Compagnie te Veendam
Golfbaan Sluispolder te Alkmaar
Golfbaan Martensplek te Tiendeveen
Golf Event Center in Lelystad
Golfpark Wilnis
Golf- en Countryclub Edda Huzid te Voorthuizen
Golfclub Delfland te Schipluiden
Landgoed Welderen te Elst
Efteling Golfpark te Kaatsheuvel/De Moer
Landgoed Bleijenbeek te Afferden
Golfclub Brunssummerheide te Brunssum
Golfbaan De Hoge Dijk te Amsterdam
Heemskerkse Golfclub

Voorwaarden

U dient van te voren te reserveren en aan te geven dat u met SGNL korting speelt;·
U moet uw NGF-pas van de eigen baan en uw legitimatiebewijs tonen;
U kunt met maximaal 8 personen tegelijk reserveren;
Als u een groepsarrangement wilt afspreken dan kan dit enkel na overleg;·
Per baan kunnen er speciale arrangementen worden aangeboden (bijv. met eten, drinken of hotelovernachting);

Met deze faciliteiten heeft u als lid een schitterende uitbreiding op het lidmaatschap gekregen. U heeft voordelige greenfeetarieven bij alle aangesloten golfbanen en uw lidmaatschap van de baan levert u landelijke speelmogelijkheden.

Nieuw dit jaar is het eindtoernooi wat op Lelystad gespeeld gaat worden. Van elke aangesloten baan gaan er twee dames en twee heren de eer van hun baan verdedigen. Het lijkt het event van het jaar te worden!