Gast competitiecoördinatoren

Informatie NGF Competitie 2017

Beste dames en heren competitiecoördinatoren,

Wij verheugen ons een team van uw vereniging op onze baan te mogen ontvangen in het kader van de NGF-competitie 2017.

Voor het spelen van een oefenronde adviseren wij u tijdig contact met de Caddymaster (tel. 0297-281143) op te nemen voor het reserveren van starttijden. Met onze baanexploitant is overeengekomen dat voor een oefenronde het SGNL tarief van € 37,50 wordt gehanteerd.

Voor het spelen van oefenronden op de Par-3 baan is geen starttijdreservering nodig. Het is wel aan te raden vooraf contact met de Caddymaster (tel.: 0297-281143) op te nemen i.v.m. de bezetting van de baan. Een dagkaart voor het spelen op de Par-3 baan kost € 17,50 p.p.

Het gebruik van Buggy’s is volgens de NGF toegestaan in alle 18 holes competities, in de Dames senioren competities in de klasse 2,3,4 en in de Heren senioren competities in de klasse 2,3,4 en 5. Wij verzoeken de captains van deze teams eventuele buggy’s voor spelers van de bezoekende teams op tijd bij de captain van het ontvangende team te laten reserveren. Uitgifte vindt plaats op volgorde van reservering. Op de baan zijn geen eigen Buggy’s toegestaan. De baancommissaris heeft het recht het gebruik van buggy’s onder bepaalde omstandigheden te verbieden.

Op de dag van de wedstrijd ontvangen onze gastheren en gastdames u met koffie en cake. Wij stellen het zeer op prijs als de bezoekende teams na de wedstrijden gebruik willen maken van ons restaurant voor het diner. Voor informatie en afspraken over lunch en diner kunnen uw captains contact opnemen met de captain van het ontvangende team.

Actuele informatie over de status van de baan, het wel of niet toelaten van buggy’s, route beschrijving e.d. kunt u vinden op onze website www.golfclubveldzijde.nl.

Attentie; Tom-Tom gebruikers, s.v.p. op de Bovendijk inrit 16A aanhouden.

Wij wensen u een plezierige competitie toe.
Namens de Competitie commissie,

Bart Weitjens
E-mail: competitie@golfclubveldzijde.nl

U kunt rechtstreeks contact opnemen met onze teamcaptains:

Team Poule Captain E-mail
D1  – 27  D 203 Cora Jonkers cora@jonkersmail.nl