Clubkampioenschappen Matchplay

Data: 17 en 18 mei
Inschrijven: t/m 23 april 18.00 uur

Verloop

Deelname aan dit kampioenschap staat open alle leden van de grote baan, incl. jeugdleden tot 21 jaar, met een actieve handicap tot 36.0

Van alle inschrijvingen plaatsen zich 32 spelers met de laagste handicap zich voor de voorronde. Indien er minder dan 32 spelers zich inschreven, spelen er zoveel spelers een voorronde, om tot 16 speler te komen op 17 mei.

Indelingen geschieden volgens het numeriek plaatsingsschema NGF blz. 166 van de Golfregels.

Handicarts zijn bij deze wedstrijden toegestaan als men in het bezit is van een gebruikerskaart van de stichting Handicart

U dient zich in te schrijven voor de wedstrijd van 3 mei.

Die inschrijving sluit op 23 april om 18.00 uur.

Voorronde:

De indeling is vanaf maandag 28 april om 20.00 uur bekend.

Op 3 mei zijn er starttijden gereserveerd van 12.00 uur tot 13.30 uur voor spelers die dan hun voorronde willen spelen.  Spelen op de dag is niet verplicht. Graag per email aan de commissie doorgeven hoe laat u wilt spelen op 3 mei zodat wij de tijd voor u vastleggen.

De uitslagen van de voorronde moeten per email aan de wedstrijdcommissie doorgegeven zijn voor woensdag 14 mei 18.00 uur.

1/16e finale en daarna

Voor de eerste ronde op zaterdag 17 mei kunnen zich maximaal 16 heren en 16 dames plaatsen.

De tweede ronde op zaterdagmiddag spelen de winnaars van de ochtend om vier plaatsen in de halve finale van zondagochtend.

Op zondagmiddag worden de finale en de strijd om de 3e plaats gespeeld.

Op zondag wordt er voor alle verliezers en overige leden een stableford Q-wedstrijd gehouden.

De finalisten spelen tussen deze wedstrijd door en hebben op iedere hole vrij baan

Minimaal aantal deelnemers:

Het minimale aantal deelnemers voor zowel de dames als de heren bedraagt 8