Clubkampioenschappen Strokeplay

Spelvorm: 18 holes -Strokeplay

Data:  zie wedstrijdkalender

Starttijd: zie wedstrijdprogramma

• Er wordt op zaterdag 2 keer 18 holes gespeeld en op zondag vindt de 3e ronde over 18 holes plaats
• Het betreft strokeplay zonder handicapverrekening
• Er wordt gespeeld vanaf de backtee’s ( Heren van wit en Dames van blauw)
• Strokeplay betekent de hole volledig uitspelen! (dubbel par + 1 is dus niet van toepassing)
• Voor deze kampioenschappen hoef je alleen in te schrijven voor de 1e ronde
• Je geeft jezelf wel op voor beide dagen. Je verplicht je daarmee alle ronden te spelen tenzij je de “cut” niet haalt ( 3e ronde)
• Voor de 3e ronde plaatsen zich ongeveer 2/3e van de spelers
• Voor beide dagen kunnen zich maximaal 64 spelers plaatsen. In principe evenredig over de dames en heren verdeeld. Wanneer er bij de dames minder inschrijvingen zijn, wordt het aantal bij de heren verhoogd of omgekeerd.
• Bij teveel aanmeldingen wordt geselecteerd op basis van handicap, lagere handicaps gaan voor de hogere handicaps.
• Het minimale aantal deelnemers voor dames en heren bedraagt 8
• Startlijst wordt bepaald door wedstrijdcommissie en bekend gemaakt op de website
• U dient zich minimaal een half uur voor aanvang van de wedstrijd gemeld te hebben bij de wedstrijdleiding.
• Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het kennis nemen van de starttijden en kunnen zich niet beroepen op mis-informatie of andere omstandigheden
• De flights op zondag worden op basis van de uitslagen van zaterdag ingedeeld
• Jeugdspelers die de vereiste handicap hebben, zijn van harte welkom
• Handicarts zijn bij deze wedstrijden toegestaan als men in het bezit is van een gebruikskaart van de Stichting Handicart en men het gehele jaar gebruik maakt van een handicart.
• Handicart alleen voor deze wedstrijd is niet toegestaan.

• Afmelding voor wedstrijden kan via de website tot de inschrijving gesloten is.
• Afmelding voor deelname aan een wedstrijd als de inschrijving gesloten is, is alleen mogelijk vanwege bijzondere omstandigheden. Zowel ingedeelde spelers als diegenen, die zich als reserve hebben opgegeven, dienen dit z.s.m. rechtstreeks aan de wedstrijdleider(s) van de wedstrijd door te geven. De wedstrijdcommissie kan bij onjuiste of ongegronde afzegging besluiten een straf op te leggen.