Golf 4-daagse

Voor wie:Alle spelers met GVB
Spelvorm:18 holes stableford
Data: 17-18-19 en 20 juli

Wil je voor de prijzen van de golf 4-daagse in aanmerking komen, dan moet je elke dag een wedstrijd spelen. Je kunt ook inschrijven voor een van de wedstrijden, maar spelers die zich hebben ingeschreven voor de 4-daagse hebben voorrang. Op donderdag 16.00 uur en vrijdag wordt er om 14.30 uur gestart. Als je op donderdagochtend (senioren) of donderdagmiddag (heren) met de wedstrijd meespeelt, telt dat resulaaat voor de eerste dag. Je hoeft dan niet om 16.00 uur nog eens te spelen. Op zaterdag starten we om 09.00 uuren zondag starten we gunshot om 13.00 uur. De golf 4-daagse wordt afgesloten met een diner en prijsuitreiking.

Voor iedere wedstrijd moet je apart inschrijven.

Winnaar

De winnaar is de speler met de meeste stablefordpunten over vier dagen.Mocht dat gelijk zijn dan is de wedstrijd van zondag bepalend. Ook gelijk dan de zaterdag, de vrijdag en eventueel de donderdag. Als de winnaar dan nog niet bekend is, is de speler met de laagste handicap de winnaar.

Prijzen

Bij deze wedstrijd zijn ook punten te verdienen voor de golfer van het jaar (zie reglement).

Afmelding voor wedstrijden is tot een week voor aanvang van de wedstrijd mogelijk via de Golfzuil in de hal van het verenigingsgebouw of via de website van de vereniging. Afmelding voor deelname aan een wedstrijd binnen één week voor aanvang van de wedstrijd, is alleen mogelijk vanwege bijzondere omstandigheden. Zowel ingedeelde spelers als diegenen, die zich als reserves hebben opgegeven, dienen dit z.s.m. rechtstreeks aan de wedstrijdleider(s) van de wedstrijd door te geven. De wedstrijdcommissie kan bij onjuiste of ongegronde afzegging besluiten een straf op te leggen. Indien u zich afmeldt binnen 24 uur voor de wedstrijd, bent u het inschrijfgeld verschuldigd.

Tips / etiquette

Vul aan het einde van uw ronde de scorekaarten correct en volledig in.

LET OP: EEN NIET JUIST INGEVULDE KAART KAN VOOR DE WEDSTRIJDCOMMISSIE AANLEIDING ZIJN U UIT TE SLUITEN.

– Houdt tempo in het spel. Zoek niet te lang naar eenbal. Laat andere flights door indien de hole voor u leeg is.

– Het is druk op de baan. Volg de bal van uw flightgenoot en roep “FORE” indien de kans bestaat dat de bal in de buurt van andere spelers komt. Liever twee keer te veel dan één keer te weinig.

-Sla bij enige twijfel een provisionele bal.

– Repareer pitchmarks, plaats divots terug en hark de bunkers aan.
Succes – WECO