Reglement Par 3 Meeus-Midzomeravond 2014

Starttijd: Aanvang 17.30 uur gunshot
Aantal holes:18,  Inschrijfgeld: €3
Spelvorm: Competitie–stableford

– Inschrijvingen, indelingen en uitslagen worden geregeld met behulp van het programma E-Golf4U.

– Er zijn midzomeravond wedstrijden. Voor speeldata zie de wedstrijdkalender.

– Op de laatste avond , 17 september 2014, spelen we 9 holes en rekenen we 18 holes.

– Deelname is mogelijk voor par 3 leden met handicap 0-54.

– Inschrijving is voor mogelijk vanaf 3 weken voor de wedstrijddatum.

– Het maximaal aantal deelnemers is 36.

– Dagwinnaar is degene met de meeste stablefordpunten.

-Er zijn dagprijzen voor de nummers 1,2 en 3 bij de heren en bij de dames.

– Is het aantal stablefordpunten gelijk dan wordt gekeken naar het aantal stablefordpunten behaald op hole 10 t/m 18, vervolgens op 13 t/m 18, vervolgens op 16 t/m 18 of hole 18.

– Winnaars van de bijzondere verrichtingen ontvangen van Meeùs een tasparaplu, indien deze niet eerder persoonlijk is ontvang en in de competitie 2013 en 2014. Indien die wel is ontvangen dan ontvangt de win naar een doosje Meeùs ballen.

– Indien één van de winnaars van de dagprijs en/of bijzondere verrichting niet aanwezig is bij de uitreiking dan gaat de prijs naar de volgende speler.

– Bij het invoeren van de kaart bij de terminal ( zuil ) vult het juisteaantal slagen in.

– Overall eindwinnaar is diegene met de meeste stablefordpunten over drie willekeurige Meeùs Midzomeravondwedstrijden in het seizoen 2014.