Par 3 Weekendwedstrijden

Aantal holes      :      18
Inschrijfgeld     :      € 3,-
Spelvorm           :      Competitie – stableford

• – Inschrijvingen, indelingen en uitslagen worden geregeld met behulp van het programma E-Golf4U.
  • – Er zijn 8 weekendwedstrijden. Voor speeldata zie de wedstrijdkalender.
  • – Deelname is mogelijk voor par3 leden met handicap 0-54.
  • – Inschrijving is voor mogelijk vanaf 3 weken voor de wedstrijddatum.
  • – Het maximaal aantal deelnemers is 36.
  • – Dagwinnaar is degene met de meeste stablefordpunten.
  • – Er zijn dagprijzen voor de nummers 1,2 en 3 bij de heren en bij de dames.
  • – Is het aantal stablefordpunten gelijk dan wordt gekeken naar het aantal stablefordpunten behaald op hole 10 t/m 18, vervolgens op 13 t/m 18, vervolgens op 16 t/m 18 of hole 18.
  • – Indien één van de winnaars van de dagprijs en/of bijzondere verrichting niet aanwezig is bij de uitreiking dan gaat de prijs naar de volgende speler.
  • – Bij het invoeren van de kaart bij de terminal ( zuil ) vult het juiste aantal slagen in.
  • – Overall eindwinnaar is diegene met de meeste stablefordpunten over vijf willekeurige par 3 weekendwedstrijden in het seizoen 2015.
  • – Zijn er meerdere spelers die eenzelfde einduitslag hebben dan is degene met de laagste exact handicap de uiteindelijke eindwinnaar.
  • – U dient zich minimaal een half uur voor de aanvang van de wedstrijd te melden bij de wedstrijdleiding.

• – Regels voor afmelden zijn opgenomen in het algemeen wedstrijdreglement. Houdt er rekening mee dat u zowel uw medespelers als de wedstrijdleiding benadeelt als u dit niet nakomt,   bovendien ontneemt u anderen, die op de reservelijst staan, de mogelijkheid mee te kunnen doen.

Tips/ etiquette

• – Vul aan het einde van uw ronde de scorekaarten correct in.
  • – Voer de gegevens in bij de terminal ( zuil ) en lever daarna de getekende kaarten in bij de wedstrijdleiding.
  • – Houdt tempo in het spel. Zoek niet te lang naar de bal.
  • – Repareer pitchmarks, plaats divots terug en hark de bunkers aan.

Let op !!! een niet juist ingevulde kaart kan voor de wedstrijdleiding aanleiding zijn u te diskwalificeren voor de gelopen wedstrijd.

Veel plezier – Weco par 3