Reglement Zomeravond

Spelvorm : 9 holes 3-bal Stableford

Inleg : € 1,50 per deelname

– Maximaal aantal deelnemers 36
– Startlijst wordt bepaald door wedstrijdcommissie
– Wedstrijd is qualifying met uitzondering van spelers met een handicap onder de 11.5
– Spelers met een inactieve handicap doen buiten mededinging mee, maar ook hun scorekaart telt als Q-kaart. Zij kunnen de scorekaart niet invoeren en moeten deze bij de wedstrijdleiding inleveren
– U dient zich minimaal een half uur voor starttijd van uw flight gemeld te hebben bij de wedstrijdleiding.

– Dagwinnaar is degene met het hoogste aantal stablefordpunten

– Dagprijzen voor de beste 3 dames en heren. Bij gelijke scores zijn de laatste 9 holes bepalend, dan wel de laatste 6 of de laatste 3 holes. Mocht dat ook gelijk zijn, dan is de speler met de laagste handicap de winnaar

– Leden die voornemens zijn deel te nemen aan een door de vereniging uitgeschreven wedstrijd dienen er rekening mee te houden dat de prijsuitreiking een integraal onderdeel uitmaakt van de wedstrijd. Afwezigheid bij de prijsuitreiking dient voor aanvang van de wedstrijd aan de wedstrijdleiding te worden gemeld.

– De prijsuitreiking vindt zo spoedig mogelijk na inlevering van de scorekaart van de laatste wedstrijddeelnemer plaats. Een prijswinnaar die niet aanwezig is bij de prijsuitreiking verliest het recht op zijn prijs.

– Afmelding voor wedstrijden is tot een week voor aanvang van de wedstrijd mogelijk via de Golfzuil in de hal van het verenigingsgebouw of via de website van de vereniging.
– Afmelding voor deelname aan een wedstrijd binnen één week voor aanvang van de wedstrijd, is alleen mogelijk vanwege bijzondere omstandigheden. Zowel ingedeelde spelers als diegenen, die zich als reserve hebben opgegeven, dienen dit z.s.m. rechtstreeks aan de wedstrijdleider(s) van de wedstrijd door te geven. De wedstrijdcommissie kan bij onjuiste of ongegronde afzegging besluiten een straf op te leggen.
– Indien u zich afmeldt binnen 24 uur voor de wedstrijd, bent u het inschrijfgeld verschuldigd.

Tips / etiquette

Vul aan het einde van uw ronde de scorekaarten correct en volledig in.

LET OP: EEN NIET JUIST INGEVULDE KAART KAN VOOR DE WEDSTRIJDCOMMISSIE AANLEIDING ZIJN U UIT TE SLUITEN.

– Houdt tempo in het spel. Zoek niet te lang naar een bal. Laat andere flights door indien de hole voor u leeg is.

– Het is druk op de baan. Volg de bal van uw flightgenoot en roep “FORE” indien de kans bestaat dat de bal in de buurt van andere spelers komt. Liever twee keer te veel dan één keer te weinig.

– Sla bij enige twijfel een provisionele bal.

– Repareer pitchmarks, plaats divots terug en hark de bunkers aan.

Veel plezier – WECO
Golfclub Veldzijde 2011 Contact