Reglement Greensome

Organisatie: WECO

Starttijd: Aanvang 13.00 uur gunshot

Aantal holes: 18 holes

Spelvorm: Greensome stableford vanaf de rode tees

Inleg: € 2,50 per deelname

-Maximaal aantal deelnemers per ronde 24 teams

– Een team kan bestaan uit 2 dames, 2 heren of 1 dame en 1 heer.

– Alleen teams met dezelfde samenstelling in iedere gespeelde wedstrijd komen in aanmerking voor de eindprijs

– Er zijn 5 greensome wedstrijden, verplicht deelname aan alle 5 hoeft niet.

– Uw playing hcp is de gemiddelde playing hcp van de twee spelers

– Op iedere hole slaan beide teamgenoten af en bepalen daarna met welke bal om en om verder wordt gespeeld

– Je mag nooit 2x achter elkaar dezelfde bal slaan.

– Als er geen stableford punten meer gehaald kunnen worden; baloprapen.

– Dagwinaar is het team met de meeste stablford punten

– Bij gelijke scores zijn de laatste 9 holes bepalend,dan wel de laatste 6 of de laatste 3 holes. Mocht dat ook gelijk zijn, dan is het team met de laagste handicap de winnaar

– Startlijst wordt bepaald door wedstrijdcommissie

-U dient zich minimaal een half uur voor aanvang van de wedstrijd gemeld te hebben bij de wedstrijdleiding.

– Op iedere wedstrijddag zijn er prijzen voor de beste drie teams.

-Eindstand wordt bepaald door de beste 3 stableford resultaten uit de voorronden bij elkaar op te tellen.

– Bij gelijk eindigen is het team met de laagste playing handicap de winnaar. Op de laatste speeldag worden de overall prijzen uitgereikt.

– Leden, die voornemens zijn deel te nemen aan een door de vereniging uitgeschreven wedstrijd, dienen er rekening mee te houden dat de prijsuitreiking een integraal onderdeel uitmaakt van de wedstrijd. Afwezigheid bij de prijsuitreiking dient voor aanvang van de wedstrijd aan de wedstrijdleiding te worden gemeld.

– De prijsuitreiking vindt zo spoedig mogelijk na inlevering van de scorekaart van de laatste wedstrijddeelnemer plaats. Een dagprijswinnaar die niet aanwezig is bij de prijsuitreiking verliest het recht op zijn prijs.

– De winnaar van het eindklassement behoudt bij afwezigheid wel recht op de eindprijs mits de verhindering bij de prijsuitreiking vóór het begin van de wedstrijd is gemeld bij de wedstrijdleiding

Afmelding voor wedstrijden kan tot de inschrijving gesloten is. Dat is mogelijk via de Golfzuil in de hal van het verenigingsgebouw of via de website van de vereniging.

Afmelding voor deelname aan een wedstrijd als de in schrijving gesloten is, is alleen mogelijk vanwege bijzondere omstandigheden. Zowel ingedeelde spelers als diegenen, die zich als reserve hebben opgegeven, dienen dit z.s.m. rechtstreeks aan de wedstrijdleider(s) van de wedstrijd door te geven. De wedstrijdcommissie kan bij onjuiste of ongegronde afzegging besluiten een strafop te leggen. Indien u zich afmeldt binnen 24 uur voor de wedstrijd, bent u het inschrijfgeld verschuldigd.

Veel plezier -WECO