Maandbeker 1 2014

Spelvorm:18 holes individueel Strokeplay
Inleg:€ 2,50 per deelname

– Maximaal aantal deelnemers 36
– Spelers met een inactieve handicap doen buiten mededinging mee. De scorekaart telt als Q-kaart.
– Startlijst wordt bepaald door wedstrijdcommissie
– Deelnemers dienen zich minimaal een half uur voor starttijd gemeld te hebben bij de wedstrijdleiding. Bij te late melding kan deelname geweigerd worden.

Dag winnaar

– Dag winnaar is degene met de laagste netto score
– Er zijn dagprijzen voor de nummers 1 t/m 3 zowel bij de dames als bij de heren. Bij een gelijke score zijn de holes 10 t/m 18 bepalend, dan wel 13 t/m 18 of 16 t/m 18. Mocht dat ook gelijk zijn dan is de speler met de laagste handicap winnaar.
– De dag winnaar krijgt het recht op de parkeerplaats “maandbeker 1” tot de eerst volgende maandbeker gespeeld wordt en een plek op de beker.
– Deelnemers dienen er rekening mee te houden dat de prijsuitreiking een integraal onderdeel uitmaakt van de wedstrijd. Afwezigheid bij de prijsuitreiking dient voor aanvang van de wedstrijd aan de wedstrijdleiding te worden gemeld.
– De prijsuitreiking vindt zo spoedig mogelijk na inlevering van de scorekaart van de laatste wedstrijddeelnemer plaats. Afwezigheid bij de prijsuitreiking zonder afmelding vooraf, leidt tot het overgaan van de dag prijs naar nummer 2.

Jaar winnaar

– De jaar winnaar is de deelnemer met de laagste netto score over 3 wedstrijden.
– De jaar winnaar krijgt het recht op de parkeerplaats vanaf 1 maand na de laatste wedstrijd van het jaar tot de dag van de eerste wedstrijd van het volgende jaar.

– Afmelding voor wedstrijden is tot vier dagen voor aanvang van de wedstrijd mogelijk via het systeem.
– Als de wedstrijd gesloten is, dient de afmelding telefonisch aan de WECO te geschieden.