Reglementen Par 3 Strokeplay

Spelvorm : strokeplay

Minimum aantal : 8 dames en 8 heren

Inschrijving : t/m 15 augustus 2014

– Inschrijvingen, indelingen en uitslagen worden geregeld met behulp van het programma E-Golf4U.
– Deelname is mogelijk voor par 3 leden met handicap 0-54
– Indien er meer dan 18 dames of heren zich inschrijven dan komen zij op de wachtlijst. Indien blijkt dat bij één groep minder spelers dan 18 hebben ingeschreven dan kan de andere groep worden aangevuld tot dat er  maximaal 36 spelers meedoen.
– De wedstrijden worden ingedeeld op basis van de hoogste handicap tegen de één na hoogste handicap en zo verder.
– Er wordt gespeeld zonder handicapverrekening.
– Er worden twee rondes gespeeld van ieder 18 holes.
– De hole dient uitgespeeld te worden, ongeacht het aantal benodigde slagen (3, 8 of 23).
– Is het gelijk na 2 x 18 holes, zullen zowel bij heren als dames voor
– de nummers ½ en ¾ (indien noodzakelijk) een play – off gespeeld worden op hole 01 & 09 tot dat er een verschil in de stand is. ( sudden death)
– Tussen de middag en na afloop de kaarten zsm invoeren bij de zuil en inleveren bij weco.
– Het nuttigen van eigen meegebrachte consumpties in het restaurant of terras is niet toegestaan.
– De indeling van de kampioenschappen wordt gepubliceerd op de site en wordt per email toegezonden.

– Regels voor afmelden zijn opgenomen in het algemeen wedstrijdreglement. Houdt er rekening mee dat u zowel uw medespelers als de wedstrijdleiding benadeelt als u dit niet nakomt, bovendien ontneemt u anderen, die op de reservelijst staan, de mogelijkheid mee te kunnen doen.

Tips/ etiquette

– Vul aan het einde van uw ronde de scorekaarten correct in.
– Op de finale dag wordt de eindprijs uitgereikt. Het omkleden na de wedstrijd wordt op prijs gesteld.
– Indien de prijswinnaars niet aanwezig zijn bij de einduitreiking dan gaat de prijs naar de opvolger.
Let op !!! een niet juist ingevulde kaart kan voor de wedstrijdleiding aanleiding zijn u te diskwalificeren voor de gelopen wedstrijd.
– Houdt tempo in het spel. Zoek niet te lang naar de bal.
– Repareer pitchmarks, plaats divots terug en hark de bunkers aan.

Veel plezier

Organisatie : Weco Par 3