Golfles

Bij Golfpark Wilnis kunt u op een prettige manier en onder professionele begeleiding het golfspel onder de knie krijgen. Onze professionals van Fivestar Golfschool hebben ruime ervaring in het lesgeven op alle niveaus van beginnende golfer tot lage handicapper. U kunt bij hen terecht voor privéles, groepslessen, clinics en lespakketten.

Lesmethode
De golflessen op de Golfschool van Golfpark Wilnis worden gegeven volgens het zgn. 9-stappenplan van de NGF/PGA Holland (De Nederlandse Golf Federatie en de organisatie van Golfprofessionals in Nederland). Deze lesmethodiek stelt elke golfer in staat om zelf te bepalen hoe hij of zij zichzelf wil ontwikkelen op de golfbaan. Meer informatie over het 9-stappenplan vindt u op:
http://www.ngf.nl/pagina/het-9-stappenplan/

 

De Golfpro’s & Digitale Golfschool

Inloggen op in digitale golfschool: http://www.fivestargolf.nl/locaties/golfclub-veldzijde.html

Registreren bij digitale golfschool: https://fivestar.proagenda.com/register.aspx

De GolfPro’s

tom
Tom van Haaren
PGA A1-professional
TPI LEVEL 3 Golfpro & JuniorCoach
Vision 54 Coach
Flightscope LEVEL 1 professional
Tel: 06-41 54 63 38
E-mail: info@fivestargolf.nl
Link naar Lesagenda: http://tomvanhaaren.proagenda.com/#agenda
Werkdagen Wilnis: Maandag en Woensdag

jacques
Jacques Balvert
PGA A-professional
Tel: 06 44 33 27 88
E-mail: jacquesbalvert8@gmail.com
Link naar lesagenda: http://jacquesbalvert.proagenda.com/#agenda
Werkdagen Wilnis: Dinsdag – Woensdag – Donderdag – Vrijdag & Zaterdag

arjan
Arjan van Houten
PGA B-professional
Tel: 06 42 25 19 87
E-mail: arjan@golfschoolliemeer.nl
Link naar lesagenda: http://arjanvanhouten.proagenda.com/#agenda
Werkdagen Wilnis: Zaterdagmiddag

bas
Bas Kräwinkel
PGA C-professional
Tel: 06 52 30 03 83
E-mail: Bas@kraewinkel.nl
Link naar lesagenda: http://baskraewinkel.proagenda.com/#agenda
Werkdagen Wilnis:Woensdagochtend, Zaterdag en Zondag

 

DIGITALE GOLFSCHOOL

Golfschool Wilnis maakt gebruik van een digitale golfschool ter ondersteuning van uw lessen en golfontwikkeling. In deze digitale golfschool kunt u kiezen uit 3 modules(ter introductie kunt u t/m 31 maart 2016 onbeperkt gebruik maken van gehele systeem, daarna wordt u gevraagd welke module u wil gebruiken):

1. FIVE STAR GOLF BOOKING & EVENTS FREE

U kunt in deze module gebruik maken van het boeken van lessen/trainingen/masterclasses bij alle aangesloten Golfprofessionals van FIVE STAR GOLF. U kunt uw golfprofiel bijhouden. Daarnaast blijft u op de hoogte van de FIVE STAR GOLF events.

2. FIVE STAR GOLF BOOKING, PLAYING & STATISTICS € 20,- per jaar

U kunt in deze module gebruik maken van het boeken van lessen/trainingen/masterclasses bij alle aangesloten Golfprofessionals van FIVE STAR GOLF. Daarnaast blijft u op de hoogte van de FIVE STAR GOLF events. Extra in deze module is het bijhouden van uw ronde analysekaarten in het systeem, zodat uw golfprofessional ziet wat er gebeurt op de baan. Daarnaast krijgt u een duidelijk overzicht van uw statestieken zodat u en uw golfprofessional de ontwikkeling van uw golfspel in de gaten kunnen houden. Voor mobiel gebruik adviseren wij de APP golf E community te downloaden op uw smartphone.

app1app2

3. FIVE STAR GOLF BOOKING, PLAYING & COACHING € 39,- per jaar

U kunt in deze module gebruik maken van het boeken van lessen/trainingen/masterclasses bij alle aangesloten Golfprofessionals van FIVE STAR GOLF. U blijft op de hoogte van de FIVE STAR GOLF events. U voert uw ronde analysekaarten in het systeem zodat uw golfprofessional ziet wat er gebeurt op de baan. Daarnaast krijgt u een duidelijk overzicht van uw statestieken zodat u en uw golfprofessional de ontwikkeling van uw golfspel kunnen volgen. Extra in deze module is het zelf kunnen volgen van uw lessen/video analyses/huiswerk.  Voor mobiel gebruik adviseren wij de APP golf E community te downloaden op uw smartphone.

app3 app4

FLIGHTSCOPE

Golfschool Wilnis beschikt over de FLIGHTSCOPE. FLIGHTSCOPE is een doppler radar die uw hele balvlucht volgt, analyseert en op basis van uw balvlucht feedback geeft wat er gebeurt is op het moment van impact. De volgende zaken meet de FLIGHTSCOPE:
– Afstand van de balvlucht
– Hoogte van de balvlucht
– Richting van balvlucht
– Spin
– Clubheadspeed
– Ballspeed
– Invalshoek
– Smashfactor

app5
De FLIGHTSCOPE is op vele vlakken inzetbaar binnen Golfschool Wilnis:
– Balvluchtanalyse in combinatie met beweginganalyse (video)
– Clubfitting (speelt u met het geschikte materiaal en/of kunnen we nog meer plezier en effect uit uw clubs halen).
– Ballfitting, welke bal past het beste bij uw golfspel
– Afstandentabellen (doormeten van de afstanden, carry en roll, van al uw clubs in uw tas)
– Swingtraining, directe feedback over invalshoek, bladstand, zwaaibaan, smashfactor en snelheid
– Skillstesten (test uw pitching, irons en driverskills naar doelen op verschillende afstanden, er zit een mooie combinatietest in voor ieder niveau) Ideaal om te trainen bij minder weer.

app6 app7

 

FLIGHTSCOPE TIJDENS LESSEN
Tijdens de lessen van Tom van Haaren is de FLIGHTSCOPE inbegrepen. Meld je snel aan voor een les/training met de FLIGHTSCOPE en kom achter al uw geheimen van uw golfswing.

FLIGHTSCOPE TRAININGSKAART
10 uur gebruik van flightscope voor € 25,- per uur. Het eerste uur krijgt u uitleg over de werking en de mogelijkheden met flightscope daarna mag u zelf oefenen, trainen en spelen op de flightscope. Vraag dit aan via info@fivestargolf.nl

CLUBFITTING/BALLFITTING/AFSTANDENTABEL of VAARDIGHEIDSTESTEN
€ 50,- per uur met begeleiding van een PGA professional

FLIGHTSCOPE OP UW EVENTS/CLINICS/BEDRIJFSDAGEN
U wilt wat speciaals voor uw klanten. Wij verzorgen voor u graag een longestdrive waar nog lang over wordt nagepraat. De FLIGHTSCOPE registreert de balvlucht en wij maken de videobeelden. De videobeelden en de data van de balvlucht worden naar uw klanten gestuurd. Zo combineert u een hoge funfactor met een leerzaam en professioneel moment. Neem contact op over de mogelijkheden voor uw event.

Jeugdlessen
Speciaal voor de jeugd worden er vanuit de Golfvereniging jeugdlessen aangeboden tegen een aantrekkelijk tarief. Meer informatie vindt u hier:https://golfclubveldzijde.nl/jeugd/tarieven-jeugdgolf/

Laatste nieuws