GAST COMPETITIECOÖRDINATOREN

INFORMATIE NGF COMPETITIE 2019

Beste dames en heren competitiecoördinatoren,

Wij verheugen ons om een team van uw vereniging op onze baan te mogen ontvangen in het kader van de NGF-competitie 2019.

Voor het spelen van een oefenronde adviseren wij u tijdig contact op te nemen met de caddiemaster (telefoon 0297-281143) voor het reserveren van starttijden. Met onze baanexploitant is overeengekomen dat voor een oefenronde het SGNL-tarief van € 37,50 wordt gehanteerd.

Voor het spelen van oefenronden op de par-3 baan is geen starttijdreservering nodig. Het is wel aan te raden vooraf contact met de caddiemaster (telefoon 0297-281143) op te nemen i.v.m. de bezetting van de baan. Een dagkaart voor het spelen op de par-3 baan kost € 17,50 p.p.

Het gebruik van buggies is door de NGF een aantal competities toegestaan. Wij verzoeken de captains van deze teams eventuele buggies voor spelers van de bezoekende teams op tijd bij de captain van het ontvangende team te laten reserveren. Uitgifte vindt plaats op volgorde van reservering. Op de baan zijn geen eigen buggies toegestaan. De baancommissaris heeft het recht het gebruik van buggies onder bepaalde omstandigheden te verbieden.

Op de dag van de wedstrijd ontvangen onze gastheren en -dames u met koffie en cake. Wij stellen het zeer op prijs als de bezoekende teams na de wedstrijden gebruik willen maken van ons restaurant voor het diner. Voor informatie en afspraken over lunch en diner kunnen uw captains contact opnemen met de captain van het ontvangende team.

Actuele informatie over de status van de baan, het wel of niet toelaten van buggies, routebeschrijving e.d. kunt u vinden op onze website www.golfclubveldzijde.nl.

Attentie navigatiesysteemgebruikers: s.v.p. op de Bovendijk inrit 16A aanhouden.

Wij wensen u een plezierige competitie toe.

Namens de Competitie commissie,
Cora Jonkers
E-mail: competitie@golfclubveldzijde.nl

U kunt rechtstreeks contact opnemen met onze teamcaptains:

Team Poule Captain E-mail
D1  – 27  D201 Cora Jonkers cora@jonkersmail.nl