REGLEMENT PAR 3 MIDZOMERAVONDCOMPETITIE

Aantal holes      : 18
Inschrijfgeld       : € 3,–
Spelvorm           : Competitie – Stableford

– Inschrijvingen, indelingen en uitslagen worden geregeld met behulp van het programma E-Golf4U.
– Er zijn 6 midzomeravondwedstrijden. Voor speeldata zie de wedstrijdkalender.
– Op de laatste avond starten we om 16.30 uur i.v.m. de invallende duisternis.
– Deelname is mogelijk voor Par 3 leden met handicap 0 – 54.
– Inschrijving is mogelijk vanaf 3 weken voor de wedstrijddatum.
– Het maximaal aantal deelnemers is 36.
– Dagwinnaar is degene met de meeste Stablefordpunten.
– Er zijn dagprijzen voor de nummers 1, 2 en 3 bij de heren en bij de dames.
– Is het aantal Stablefordpunten gelijk dan wint de speler met de laagste handicap.
– Indien één van de winnaars van de dagprijs en/of bijzondere verrichtingen niet aanwezig is bij de uitreiking, dan gaat de prijs naar de volgende speler.
– Vul bij het invoeren van de scorekaart bij de terminal (zuil) of via de E-Golf4U app het juiste aantal slagen in.
– Overall eindwinnaar is degene met de meeste Stablefordpunten over drie willekeurige midzomeravondwedstrijden in het seizoen.

– Regels voor afmelden zijn opgenomen in het algemeen wedstrijdreglement. Houdt er rekening mee dat u zowel uw medespelers als de wedstrijdleiding benadeelt als u dit niet nakomt. Bovendien ontneemt u anderen, die op de reservelijst staan, de mogelijkheid mee te kunnen doen.

Tips/etiquette

– Vul aan het einde van uw ronde de scorekaart correct in.
– Voer de gegevens in bij de terminal (zuil) of via de E-Golf4U app en lever daarna de getekende kaart in bij de wedstrijdleiding.
– Let op!!! Een niet juist ingevulde kaart kan voor de wedstrijdleiding aanleiding zijn u te diskwalificeren voor de gelopen wedstrijd.
– Houdt tempo in het spel. Zoek niet te lang naar de bal.
– Repareer pitchmarks, plaats divots terug en hark de bunkers aan.

Veel plezier, Weco Par 3