Organisatie:     Weco

Spelvorm:        18-holes, stableford

Algemeen:

• Maximaal aantal deelnemers 48 spelers
• Als er geen stableford punten meer gehaald kunnen worden; bal oprapen.
• Startlijst wordt bepaald door wedstrijdcommissie
• U dient zich minimaal een half uur voor aanvang van de wedstrijd gemeld te hebben bij de wedstrijdleiding.
• De nummers 1,2,3 en 4 (dames en heren) van de clubkampioenschap matchplay starten tussen de wedstrijd door. Deze spelers hebben te aller tijden voorrang. Houdt deze spelers goed in de gaten en geef ze de ruimte.

Prijzen en prijsuitreiking:

• Dagwinaar is de speler met de meeste stableford punten (dames en heren prijs)
• Bij gelijke scores zijn de laatste 9 holes bepalend, dan wel de laatste 6 of de laatste 3 holes. Laatste 9 holes zijnde 10 t/m 18, laatste 6 holes zijnde 13 t/m 18, laatste 3 holes zijnde 16 t/m 18. Mocht dat ook gelijk zijn, dan is het team met de laagste handicap de winnaar
• Leden, die voornemens zijn deel te nemen aan een door de vereniging uitgeschreven wedstrijd, dienen er rekening mee te houden dat de prijsuitreiking een integraal onderdeel uitmaakt van de wedstrijd. Afwezigheid bij de prijsuitreiking dient voor aanvang van de wedstrijd aan de wedstrijdleiding te worden gemeld.
• De prijsuitreiking vindt zo spoedig mogelijk na inlevering van de scorekaart van de laatste wedstrijddeelnemer plaats. Een prijswinnaar die niet aanwezig is bij de prijsuitreiking verliest het recht op zijn prijs. De uitreiking van de matchplay kampioenschap vindt aansluitend plaats, het wordt op prijs gesteld als u ook hierbij aanwezig blijft.

Afmelden:

• Afmelding voor wedstrijden kan via de website tot de inschrijving gesloten is.
• Afmelding voor deelname aan een wedstrijd als de inschrijving gesloten is, is alleen mogelijk vanwege bijzondere omstandigheden. Zowel ingedeelde spelers als diegenen, die zich als reserve hebben opgegeven, dienen dit z.s.m. rechtstreeks aan de wedstrijdleider(s) van de wedstrijd door te geven. De wedstrijdcommissie kan bij onjuiste of ongegronde afzegging besluiten een straf op te leggen.