REGLEMENT CLUBKAMPIOENSCHAPPEN PAR 3 STROKEPLAY

Inschrijfgeld      : geen
Spelvorm          : Strokeplay
Minimum aantal: 8 dames en 8 heren

– Inschrijvingen, indelingen en uitslagen worden geregeld met behulp van het programma E-Golf4U.
– Deelname is mogelijk voor Par 3 leden met handicap 0 – 54.
– Indien er meer dan 18 dames of heren inschrijven, dan komen zij op de wachtlijst. Indien blijkt dat bij één groep minder dan 18 spelers hebben ingeschreven, dan kan de andere groep worden aangevuld tot dat er maximaal 36 spelers meedoen.
– De wedstrijden worden ingedeeld op basis van de hoogste handicap tegen de één na hoogste handicap en zo verder.
– Er wordt gespeeld zonder handicapverrekening.
– Er worden twee rondes gespeeld van ieder 18 holes.
– De hole dient uitgespeeld te worden ongeacht het aantal benodigde slagen (b.v. 3, 8 of 23).
– Is de eindstand na 2x 18 holes gelijk, dan zal zowel bij de heren als bij de dames voor de nummers 1 / 2 en 3 / 4 (indien noodzakelijk) een play-off gespeeld worden op hole 1 en 9 tot dat er een verschil in de stand is (sudden death).
– Tussen de middag en na afloop de scorekaart z.s.m. invoeren bij de terminal (zuil) of via de E-Golf4U app en inleveren bij de Weco.
– Het nuttigen van eigen meegebrachte consumpties in het restaurant of terras is niet toegestaan.
– De indeling van de kampioenschappen wordt gepubliceerd op de site en wordt per email toegezonden.

– Regels voor afmelden zijn opgenomen in het algemeen wedstrijdreglement. Houdt er rekening mee dat u zowel uw medespelers als de wedstrijdleiding benadeelt als u dit niet nakomt. Bovendien ontneemt u anderen, die op de reservelijst staan, de mogelijkheid om mee te kunnen doen.

Tips/etiquette

– Vul aan het einde van uw ronde de scorekaart correct in.
– Let op!!! Een niet juist ingevulde kaart kan voor de wedstrijdleiding aanleiding zijn om u te diskwalificeren voor de gelopen wedstrijd.
– Op de finaledag wordt de eindprijs uitgereikt. Het omkleden na de wedstrijd wordt op prijs gesteld.
– Indien de prijswinnaars niet aanwezig zijn bij de einduitreiking dan gaat de prijs naar de opvolger.
– Houdt tempo in het spel. Zoek niet te lang naar de bal.
– Repareer pitchmarks, plaats divots terug en hark de bunkers aan.

Veel plezier, Weco Par 3